tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Andra övervakningssystem

Det finns många sätt att öka tryggheten såväl i hemmet som när man är ute på vift. Tycker man om att ha kontroll över vad som pågår runt omkring en, även när man själv inte har möjlighet att närvara eller har synfält, eller öron där man skulle önska, så är titthålskameror såväl som annan övervaknings- och spionutrustning väldigt användbart.

Titthålskameror av olika slag hjälper dig vid dörren till ditt hem. Ta en titt på vilka grejer som kan ge dig ett övertag i relation till andra människor.

Spionutrustning

Det finns många situationer då spionutrustning är värdefullt. Det behöver inte finnas ont uppsåt till varför man använder spionutrustning, även om ordet spion alltid klingar mystiskt. Man kan avlyssna samtal som man kanske inte är inbjuden till, filma händelser man önskar bevis för att de ägt rum för, eller håla koll på städerskan när man inte har möjlighet att göra det genom att själv närvara.

I vårt sortiment av spionutrustning finns allt från dolda kameror i väggklockor, armbandsur, pennor och brandvarnare, till avlyssningsapparater.

Övervakningskameror

Är du på jakt efter övervakningskameror, för ökad kontroll över vad som pågår i och utanför ditt hem, på kontoret, i butiken eller utanför husvagnen på semestern? Här på Prylstaden hittar du såväl analoga som trådlösa övervakningskameror och -system för både inomhus- och utomhusbruk. Äger eller hyr du platsen som du vill övervaka så har du full rätt att göra så.

IP och 3G kameror

Det finns ett flertal olika IP- och 3Gkameror som är de mer moderna metoderna att övervaka. Med en IPkamera kan du hålla koll på hemmet även när du är på semester, eller på jobb, genom internetuppkoppling. Har man inte alltid tillgång till detta så är kanske en 3G-lösning mer intressant. Har du bara ett 3G-simkort och 3G-täckning så kan du skaffa en 3G-kamera att övervaka med.

Annat

Här på prylstaden.se hittar du även andra former av övervakning, som babyövervakningsapparater med ljud, bild och mörkerseende.

Vi säljer även åtelkameror, även kallade jaktkameror, som är ovärderliga för dig som jagar.