tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Prylstaden

Välkommen till prylstaden.se! Här hittar du all den senaste teknologin inom spion- och övervakningsutrustning. Vi är ett engagerat team som håller oss strikt uppdaterade inom vad för nya intressanta spion- och övervakningsprodukter som släpps ut på marknaden, och vi testar alltid de produkter vi säljer innan vi gör dem tillgängliga för våra kunder. Med det sagt så hoppas vi att du ska hitta det du söker här, och upplever du att produkterna är så många att du får svårt att välja så är du varmt välkommen att fråga oss om råd. För oss är det viktigaste att du blir helt nöjd med ditt köp.

Våra titthålskameror

I vårt utbud av titthålskameror finner du inte bara ett brett urval med många olika varianter i olika prisklasser tillgängliga, utan också ett sortiment av väldigt hög klass. Oavsett vilken titthålskamera du bestämmer dig för att köpa här på prylstaden.se, så kan du vila tryggt i att du får en titthålskamera av klanderfri kvalitet som kommer att hålla länge och tjäna sitt syfte väl. Det är så vi arbetar.

Öppet köp och garanti

Här på Prylstaden gäller 30 dagars öppet köp på alla produkter, och ett års garanti på allt - vi har stort förtroende för de produkter vi själva testat och valt att göra tillgängliga för dig via vårt varumärke. Vi erbjuder också en uppskattad lägsta-pris-garanti där vi lovar att den produkt du väljer att köpa ska ha lägst pris hos oss bland alla butiker med samma produkt i hela Sverige. Stöter du mot förmodan på samma produkt till lägre pris i en annan svensk butik vid köptillfället så uppskattar vi om du vill berätta det för oss. Du får givetvis nämnda produkt till det lägre priset, plus ett avdrag på 10 % på hela din köpsumma.

Varmt välkommen!